Sök
Logga in
Om Clijo

 

Vår affärsidé

 

När vi talar om Comfort & Quality syftar vi inte bara på våra produkters egenskaper, utan framförallt på vår förmåga att ge dig som kund en helhetslösning när det gäller profilering, promotion och presenter.

 

Clijo tar hand om helheten

Clijo erbjuder en totallösning för medelstora företag som arbetar aktivt med profil- och presentreklam i sin marknadsföring, såväl lokalt som nationellt och internationellt. Clijo har idag ett flertal avtalskunder som tagit till sig av vårt koncept, som innebär att ert förråd av reklamprodukter alltid finns tillgängligt och uppdaterat hos oss.

 

Om Clijo
Företaget grundades 1989 och har sedan starten fortsatt att utvecklas. Tryckeriet har kompletterats med nya maskiner, lagerhållning har tillkommit och affärskonceptet har förfinats och ständig kompetensutveckling sker.
Clijo arbetar idag i enlighet med ett verksamhetssystem som omfattar: Miljö ISO 14001:2004, Kvalité ISO 9001:2008 och Arbetsmiljö AFS 2001:1/2003/2004.

 

När du väljer Clijo som samarbetspartner får du inte bara 29 års erfarenhet av marknadsföring utan även en pålitlig och serviceinriktad partner som sedan länge har högsta kreditvärdighet. Att vi är medlemmar i Svensk Branschförening för Profil-& Reklamartiklar är förstås en självklarhet, vilket garanterar dig som kund ytterligare köptrygghet och branschkompetens.

 

Grundaren Urban Klingenberg är en entreprenör som har erfarenhet av försäljning sedan 1986. Urban är idag Clijos VD. Clijo finns idag beläget i en underbar lantlig miljö, strax två mil utanför Eskilstuna centrum i bygden Råby-Rekarne.
 

Alltid personlig service!

 

 

RING ELLER MAILA OSS!

 

 

016-42 80 80
info@clijo.se

 

 

Medlem i
Nyheter inom
profil- och
presentreklam!